G-C50RJSPJS2
Cityside Cottage
Weboldal alcíme

Szolgáltatásainkat (reggeli, ingyenes tüzifa, ajándék bor, retro édesség válogatás) közvetlenül nálunk leadott foglalások esetén tudjuk biztosítani. Szállásközvetítő oldalakon leadott foglalások esetén ezeket az ár NEM tartalmazza!

Reggeli

A Cityiside Cottage minden vendége számára előre bekészített reggelit kínál. Reggeli csomagunk a következő termékeket tartalmazza:

- kifli/zsömle/péksütemény fagyasztóba bekészítve

(előző este ki kell venni, és reggelre friss, puha pékáru fog várni)

-felvágottas tál ( szalámi, sonka, kolbász,  stb.)

-zöldség, gyümölcs

-vaj / sajtkrém / májkrém / lekvár

- tej / kakaó / tea / kávé

- virsli/ debreceni / főttojás

-gyümölcsös üdítő

 Jakuzzi

Szálláshelyünkön Vitalspa jakuzzi gondoskodik az Ön wellness élményéről. A jakuzzi 5 férőhelyes ( 4 ülő, 1 fekvő), 40 masszázs fúvókával  és fényterápiával van ellátva.

A jakuzzit használni rendeltetésszerűen lehetséges. Az átvétel előtt egy részletes tájékoztatót adunk melyet el kell olvasi/ aláírni. Amennyiben az ott olvasottak közül bármi megszegésre kerül 30.000ft kártérítési díjat számolunk fel.

 Szauna

Akik a Cityside Cottageba ellátogatnak a szaunázás jótékony hatásait is megtapasztalhatják. A nappaliból egyből a csillagos égbolttal ellátott szaunába juthattok, ahonnan gyönyörű kilátás nyíliok kerti halastavunkra és a környező erdőre.

 Kerti grillezés / sütögetés

Erdei házikónk udvarát úgy alakítottuk ki hogy legyen lehetőséged a kerti sütögetésre is. Nyársaló, kemence vár a Cityside Cottage udvarán, ahol lesz lehetőséged nyársalni, de egy finom bográcsételt is bármikor el tudsz készíteni. A bátrabbak kipróbálhatják kemencénket is, amiben friss, puha pogácsát vagy akár ízletes sült húsokat is készíthetnek a gasztronómia szerelmesei.